Enheter

thumb st-georgTirsdag 9. april 2019 samles alle speiderne i Sola Kommune
ved Ølbergskogen for feiring av St. Georgs-dagen.

Velkommen alle speidere i Sola.

thumb image1Beverne har teste konoene og de flyter helt fint. Så da kan alle starte båtsesongen rett etter påske.Fra fredag 13. – søndag 15. juni arrangeres Gruppens Week-end på Vier. For å komme til Vier, kjører vi til Hommersåk og tar av til Bersagel og kjører helt til veien slutter. Det er KFUK/M Ynglingen som eier området. Vi kjører omtrent fram til leirområdet. Her er det toalett, badestrand, turområde, gode teltforhold, fiskemuligheter og gode forhold for padling og seiling.

thumb smsbossaTirsdag 22. april -14  gjennomfører vi Speideraksjonen i Tananger.
Vi deltar på speideraksjonen hvert 2. år og den gjennomføres over hele landet i uka etter påske.
Det er en av kravene til Speidersjefens Topputmerkelse. Stifinnere og vandrere deltar, men det er også mulighet for de yngre.

Da har roverne nettopp hatt en fantastisk helg i Sauda, på skitur i trekket der vi fikk låne huset til Kari og Sigurd. Veldig snilt av dem å låne ut huset til en så stor gjeng med villstyrte ungdommer... Huset står tilogmed fortsatt så da er det vel en liten sjanse for at vi får komme opp neste år igjen, forhåpentligvis.

Roverne hadde en fantastisk tur i helgen som var, med to båter og 6 deltagere var det en god gjeng med god plass som dro på tur til Ryfylket. Første natten sov vi midt i Stavanger pga jobb og skole for noen av deltagerne. De 4 som ikke var på jobb eller skole tok båtene rundt Tungenes og inn til Stavanger alene.

thumb IMG 218124.- 26. mai var det tur for småspeiderne til Rott. Sol og fint vær var bestilt. Vi skulle fraktes ut med Makrellen, og bruke denne i helgen.
Men Makrellen fikk problemer med motoren, og kunne ikke brukes. Heldigvis har vi mange gode "naboer".

På toktForventningsfulle og spente stifinnere dro avgårde onsdag kveld med godt mot ! Vi hadde tenkt å tøffe ned og møte den nye seilbåten ett eller annet sted på Jæren.


Roverne har i løpet av uken vært på klatrekurs i Storhaug Idretshall. Ruben, Camilla og Terje var fra Roverne,  og Eline fra aspirantene var med. Vetle var intruktør og hadde god hjelp fra Ingvild. Alle sammen fikk klatret masse og de lærte mye kjekt i løpet av uken. Vi avsluttet med pizza og godkjent brattkort til alle sammen.

IMG 0285


I påskeferien var 3 av våre rovere på påskeleir i Trondheim. Med flott vær og fantastiske folk var det virkelig en minneverdig tur.Nye PMR radioerGruppen har kjøpt inn 4 PMR radioer. Speiderene i torsdagsgruppen, småspeider har brukt disse til å ha skattejakt i blind og til å ha 1 hjelpsøvelse. Her har et lag vært skadde speidere ute i terrenget, mens et annet lag har vært "rovere" som skal hjelpe de og tilkalle et tredje lag som er ambulanse og 113. Veldig spennende synes de fleste!

Underkategorier

1. Tananger Sjøspeidergruppe
Postboks 140  |  4098 Tananger  |  Org.nr.: 984 004 737  |  epost: post@1tanangersjo.no
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2018 1. Tananger Sjø - All Rights Reserved