23 Oct, 2017

Enheter

1. Bever i kano

thumb image1Beverne har teste konoene og de flyter helt fint. Så da kan alle starte båtsesongen rett etter påske.Les mer: 1. Bever i kano

Gruppens Weekend -14

Fra fredag 13. – søndag 15. juni arrangeres Gruppens Week-end på Vier. For å komme til Vier, kjører vi til Hommersåk og tar av til Bersagel og kjører helt til veien slutter. Det er KFUK/M Ynglingen som eier området. Vi kjører omtrent fram til leirområdet. Her er det toalett, badestrand, turområde, gode teltforhold, fiskemuligheter og gode forhold for padling og seiling.

Les mer: Gruppens Weekend -14

Speideraksjonen 2014

thumb smsbossaTirsdag 22. april -14  gjennomfører vi Speideraksjonen i Tananger.
Vi deltar på speideraksjonen hvert 2. år og den gjennomføres over hele landet i uka etter påske.
Det er en av kravene til Speidersjefens Topputmerkelse. Stifinnere og vandrere deltar, men det er også mulighet for de yngre.

Les mer: Speideraksjonen 2014

St. Georgsdag 2014

thumb st-georg
Onsdag 23. april 2014 samles alle speiderne i Sola Kommune
i Ølbergskogen for feiring av St. Georgs-dagen.

Velkommen alle speidere i Sola.

Les mer: St. Georgsdag 2014

Skitur for Roverne

Da har roverne nettopp hatt en fantastisk helg i Sauda, på skitur i trekket der vi fikk låne huset til Kari og Sigurd. Veldig snilt av dem å låne ut huset til en så stor gjeng med villstyrte ungdommer... Huset står tilogmed fortsatt så da er det vel en liten sjanse for at vi får komme opp neste år igjen, forhåpentligvis.

Les mer: Skitur for Roverne

Seiltur for Roverne

Roverne hadde en fantastisk tur i helgen som var, med to båter og 6 deltagere var det en god gjeng med god plass som dro på tur til Ryfylket. Første natten sov vi midt i Stavanger pga jobb og skole for noen av deltagerne. De 4 som ikke var på jobb eller skole tok båtene rundt Tungenes og inn til Stavanger alene.

Les mer: Seiltur for Roverne

Tur til Rott

thumb IMG 218124.- 26. mai var det tur for småspeiderne til Rott. Sol og fint vær var bestilt. Vi skulle fraktes ut med Makrellen, og bruke denne i helgen.
Men Makrellen fikk problemer med motoren, og kunne ikke brukes. Heldigvis har vi mange gode "naboer".

Les mer: Tur til Rott

Stifinnertokt

På toktForventningsfulle og spente stifinnere dro avgårde onsdag kveld med godt mot ! Vi hadde tenkt å tøffe ned og møte den nye seilbåten ett eller annet sted på Jæren.


Les mer: Stifinnertokt

Klatrekurs for roverne

Roverne har i løpet av uken vært på klatrekurs i Storhaug Idretshall. Ruben, Camilla og Terje var fra Roverne,  og Eline fra aspirantene var med. Vetle var intruktør og hadde god hjelp fra Ingvild. Alle sammen fikk klatret masse og de lærte mye kjekt i løpet av uken. Vi avsluttet med pizza og godkjent brattkort til alle sammen.

Les mer: Klatrekurs for roverne

Nye PMR radioer

Nye PMR radioerGruppen har kjøpt inn 4 PMR radioer. Speiderene i torsdagsgruppen, småspeider har brukt disse til å ha skattejakt i blind og til å ha 1 hjelpsøvelse. Her har et lag vært skadde speidere ute i terrenget, mens et annet lag har vært "rovere" som skal hjelpe de og tilkalle et tredje lag som er ambulanse og 113. Veldig spennende synes de fleste!

Underkategorier

Bevere
Antall artikler:
9
Småspeidere
Antall artikler:
18
Stifinner
Antall artikler:
5
Vandrer
Antall artikler:
1
Rover
Antall artikler:
5
Ledere
Antall artikler:
3
Felles
Antall artikler:
3
1. Tananger Sjøspeidergruppe
Postboks 140  |  4098 Tananger  |  Org.nr.: 984 004 737  |  epost: post@1tanangersjo.no
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2015 1. Tananger Sjø - All Rights Reserved

Info

For påmelding til venteliste trykk her. Last ned infolapp her.

ss Makrellen -  AIS