Fra fredag 13. – søndag 15. juni arrangeres Gruppens Week-end på Vier. For å komme til Vier, kjører vi til Hommersåk og tar av til Bersagel og kjører helt til veien slutter. Det er KFUK/M Ynglingen som eier området. Vi kjører omtrent fram til leirområdet. Her er det toalett, badestrand, turområde, gode teltforhold, fiskemuligheter og gode forhold for padling og seiling.


Denne begivenheten er for alle speiderne i 1. Tananger Sjø, både små og store.
Turen begynner fredag ettermiddag med avreise kl. 1730 fra bussgarasjen og la oss kjøre miljømessig (ha så mange speidere i bilen som mulig). Håper det er mange foreldre som er villig å kjøre. Se info nedenfor. Noen av de største speiderne vil reise med seilbåtene, sannsynligvis tidligere i uken. Alle vil derfor komme fram ved hjelp av velvillige foreldre/ledere.
Beverne reiser fra bussgarasjen i Tananger lørdag kl. 0900 (trenger biler her også, gi beskjed – se nedenunder).Hvis noen av de større ønsker å komme lørdag, følger de samme opplegg som beverne.

Vi reiser hjem: Søndag kl. 1600 fra Vier. Også da må vi ha biler til å frakte speiderne hjem igjen. Komitèen setter stor pris på å få hjelp til å få alt utstyr på plass etter turen.
Vi skal ligge i telt hele helgen, så dere må kle dere i henhold til vær og meldinger. Husk tøyskift. Badetøy hvis du får lov hjemmefra. Har du leirbålskappe, er dette fint å ha på kjølige kvelder eller over soveposen om natten, fleeze- eller ullteppe er også godt.
Se pakkeliste på baksiden.

All mat og drikke kjøpes inn av gruppen og er inkludert i prisen for turen.
Du kan ta med det du måtte ønske av frukt/grønsaker og rett-i-koppen/Mr. Lee, men det er ikke nødvendig. Litt snop kan du også ta med, men det skal kun spises ved leirbål lørdag! Maten er god, derfor trenger du ikke noe ekstra, men litt snop er alltid godt.

Det skal være leirbålsunderholdning på lørdagskvelden og alle speiderne, både små og store, må tenke på og forberede innslag. Tenk en vits, en gåte, en lek, en sang eller lignende. Dette er utrolig kjekt og speiderne er fantastiske.

Alle har med seg/på seg redningsvest.

Vi skal ha andre aktiviter også, så som bowling, kanonball, fotball, natursti, hinderløype, kanostafett, trimbingo, opptagelse?, hemmelig oppgave, fiske og bading dersom temperaturen tillater det, seiling, padling, (morgenbad før flaggheis kl. 0800! Hvem er leirens tøffeste?)

Priser (alt inklusivt,
Fredag-søndag kr. 400,-
Lørdag – søndag kr. 250,-

Beløpet legges i konvolutt med navn på og betales ved frammøte til lederen din.

Bli med og få en kjekk helg sammen med speidervennene dine.
Er det noe spesielt vi som ledere må være oppmerksom på når det gjelder medisiner osv., vennligst gi da enhetslederen din beskjed.

NB: Påmelding til din enhetsleder. Senest mandag 09. juni kl. 1800!!!
Enhetsledere er: Sissel Skoge, Lovise Mæland, Vetle Eide, Kjetil Husebø, Sanna Osland, Henning S. Trosdahl, Sveinung Jørgensen

Kjøring: Samtidig med påmelding, gir du også beskjed om deres familie kan kjøre, hvor mange det er plass til og hvor mye bagasje.
Speiderne er også veldig glad i kake: Gi beskjed hvis dere kan bake en kake som sendes med speiderne.
Vel møtt!

Last ned lappen her: pdfGRUPPENS WEEKEND 2014

1. Tananger Sjøspeidergruppe
Postboks 140  |  4098 Tananger  |  Org.nr.: 984 004 737  |  epost: post@1tanangersjo.no
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2018 1. Tananger Sjø - All Rights Reserved