Ledere

Maksi 77Torsdag kveld kjørte Jan oss ned til Flekkerøy i Kristiansand. Jan Erik, Margrethe og Stian skulle hente den "nye" brukte Maxi 77 seilbåten, som 1. Tananger Sjø har kjøpt. Vi var nede på Flekkerøy kl 00.15. Det var bare å begynne å bære alt utstyr ned til båten. Påhengsmotor, bensin, mat, sjøkart, redningsvester / -drakter, sjøkart, klær osv, hadde vi med oss og dette skulle jo selfølgeligt ombord i båten. Påhengsmotoren som stod på båten ble tatt ut, og en større ble montert inn. Vi spiste nattmat og var i seng kl 02.00.

[readon url="http://1tanangersjo.no/index.php?option=com_content&view=article&id=111:battur-flekkeroy-stavanger&catid=40:ledere&Itemid=41"]Les mer[/readon]

SpleisingEndelig hadde vi meldt oss på Lederløft 2008 og var på vei østover. Grunnet sykdom i min nærmeste familie hadde vi utsatt påmelding helt til siste øyeblikk, noe som medførte at vi måtte kjøre bortover med egen bil da det bare var dyre flybilletter igjen.
Programmet for Lederløft var meget spennende, med mange valgmuligheter.
Da vi kom fram på fredag kveld bar det rett bort til registreringsbordet for å melde oss på de kurs og emner vi ville være med på i tillegg til fellesarrangementene.

Til gruppens ledere, assistenter, speider-og roverrepr. og tillitsvalgte.
Det innkalles herved til årsmøte i gruppeting tirsdag 26. februar 2008. Kl 19.00.

1. Tananger Sjøspeidergruppe
Postboks 140  |  4098 Tananger  |  Org.nr.: 984 004 737  |  epost: post@1tanangersjo.no
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2018 1. Tananger Sjø - All Rights Reserved