Rover

Da har roverne nettopp hatt en fantastisk helg i Sauda, på skitur i trekket der vi fikk låne huset til Kari og Sigurd. Veldig snilt av dem å låne ut huset til en så stor gjeng med villstyrte ungdommer... Huset står tilogmed fortsatt så da er det vel en liten sjanse for at vi får komme opp neste år igjen, forhåpentligvis.

Roverne hadde en fantastisk tur i helgen som var, med to båter og 6 deltagere var det en god gjeng med god plass som dro på tur til Ryfylket. Første natten sov vi midt i Stavanger pga jobb og skole for noen av deltagerne. De 4 som ikke var på jobb eller skole tok båtene rundt Tungenes og inn til Stavanger alene.

Roverne har i løpet av uken vært på klatrekurs i Storhaug Idretshall. Ruben, Camilla og Terje var fra Roverne,  og Eline fra aspirantene var med. Vetle var intruktør og hadde god hjelp fra Ingvild. Alle sammen fikk klatret masse og de lærte mye kjekt i løpet av uken. Vi avsluttet med pizza og godkjent brattkort til alle sammen.

IMG 0285


I påskeferien var 3 av våre rovere på påskeleir i Trondheim. Med flott vær og fantastiske folk var det virkelig en minneverdig tur.MakrellenHei, ser at det ikke er lagt ut noen informasjon om roverne. Men nå kommer det litt.


1. Tananger Sjøspeidergruppe
Postboks 140  |  4098 Tananger  |  Org.nr.: 984 004 737  |  epost: post@1tanangersjo.no
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2018 1. Tananger Sjø - All Rights Reserved