IMG 0285


I påskeferien var 3 av våre rovere på påskeleir i Trondheim. Med flott vær og fantastiske folk var det virkelig en minneverdig tur.Turen begynte fredag kveld med tog til Trondheim, vis var fremme i Trondheim i 3 tiden dagen etterpå der vi møtte noen av de andre Roverne som skulle være med på turen.

I løpet av turen var det mange kjekke aktiviteter, vi hadde påskeverksted der det ble laget mange kyllinger samt en båt av en av våres sjøspeidere. Vi gikk på tur i fjellet samt hadde en fantastisk gallamidagg laget til av noen flotte kjøkken folk. Alle sammen så veldig flotte ut og kvelden gikk til dansing og sosialt. Tirsdagen var det svenskeinvasjon, eller snøballkrig som noen kaller det. Det ble bygget borger og murer for å holde svenskene ute, men de klarte til slutt å ta nordmennene. Etter det var det god middag, kortspill og sang som avsluttet kvelden.

Siste dagen var det ryddig og vasking som sto på programmet, alle sammen ryddet og vasket noe som gjorde at vi ble ferdig raskt, så det ble tid til enda flere kortspill før turen var over. Vi avsluttet hele turen sammen med fire andre rovere fra andre grupper i Oslo der vi gikk på resurang å spise god mat. Turen var flott og folkene der var fantastiske, vi resier garantert neste år og :)
IMG 0294IMG 0334
 
1. Tananger Sjøspeidergruppe
Postboks 140  |  4098 Tananger  |  Org.nr.: 984 004 737  |  epost: post@1tanangersjo.no
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2018 1. Tananger Sjø - All Rights Reserved