Småspeidere

thumb IMG 218124.- 26. mai var det tur for småspeiderne til Rott. Sol og fint vær var bestilt. Vi skulle fraktes ut med Makrellen, og bruke denne i helgen.
Men Makrellen fikk problemer med motoren, og kunne ikke brukes. Heldigvis har vi mange gode "naboer".

Nye PMR radioerGruppen har kjøpt inn 4 PMR radioer. Speiderene i torsdagsgruppen, småspeider har brukt disse til å ha skattejakt i blind og til å ha 1 hjelpsøvelse. Her har et lag vært skadde speidere ute i terrenget, mens et annet lag har vært "rovere" som skal hjelpe de og tilkalle et tredje lag som er ambulanse og 113. Veldig spennende synes de fleste!

HorveFredag 21. september reiste 27 speidere og 6 ledere fra 1. og 2. flokk til speiderhytta vår på Horve.
Flere av speiderne var nye og hadde aldri vært på tur før, så det var mange så var spendte.thumb_P111068523. – 25. september var det tid for tur til Horve med småspeiderne. Vi var 29 småspeidere, og 6 ledere som reiste til Horve. Etter at vi hadde komt til hytta, så begynte vi å slå opp telter. Det ble 2 lavoer, og 2 telter. Speiderne fordelte seg i teltene, hytta og annekset. 2 speidere og 1 leder lå ute under åpen himmel.

I MakrellenSmåspeider tiokt til Rott 1. maii helgen i drømmevær!
31 speidere og 7 ledere tok siste fredag i april ut på tokt med makrellen i drømmevær. 15 grader ,knallsol og nesten vindstille. Kaptein Eirik og Makrellen satte oss av på Rott og forlot oss der. Kaptein Kjetil i cabincruiseren sin suste forbi oss på veien ut me 12 lykkelige jentesmåspeidere. Oss om bord på Makrellen syns vi hadde det best.

1. Tananger Sjøspeidergruppe
Postboks 140  |  4098 Tananger  |  Org.nr.: 984 004 737  |  epost: post@1tanangersjo.no
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2018 1. Tananger Sjø - All Rights Reserved