23 Oct, 2017

Båter

"motor-team"

aug 21 2013

Vi har nå et lite "motor-team" i gruppen vår !
Disse kjekke menn skal gjøre en innsats med våre forskjelligemutfordringer med noen av innenbordsmotorene. Både store og små dieselmotorer trenger hjelp denne vinteren. Hvis du vil være med kan du møte ombord i ss Makrellen mandag 26.august kl 1930

Etappe 2 med ny båt

mai 04 2013 Da var andre ettappe i gang. Vi er 5 stykken på båten, 3 fra forrige ettappe og 2 nye, Stian og Idar.
Båt hentet vi i Lillesand i 7 tiden på fredag kveld og seilte utover. Seilasen gikk fint ut hele blindleia, der vi brukte litt over 2 timer på å komme oss gjennom. Med god motvind så tok det lengre tid enn planlgt, sol kom det og vi var alle sammen fornøyde med å endelig være i gang. Etter noen gode timer utenfor Kristiansand kom mørket og vi la oss ut mot Flekkerøy og Oksholmen.

Les mer: Etappe 2 med ny båt

Seiltur fra Son til Tananger

apr 27 2013

thumb bauspydDa har vi vært i Son for å hente den nye båten til Vandrerne. Vi er nå på vei hjem og befinner oss et lite stykke utenfor Larvik. Været er fint og viden blåser flott og akkurat nå seiler vi i 5 knop.


Vi begynte i går kveld ca i 12 tiden, vi gikk ut med båten etter en liten sjekk anngående rigg og motor, alt ser ut til å være i orden. 

Les mer: Seiltur fra Son til Tananger

"ny" seilbåt er på tur til Tananger

apr 27 2013

Manjana"Manjana" er navnet på vår nyeste anskaffelse. En skikkelig seilbåt av merket Jouet, modell 760 fra 1982. Dette er en god seilbåt, med skikkelig gode løsninger ombord, og en lettseilt og fin rigg. Det er plass til 6 sjøspeidere ombord, eget toalett rom med vask, grei bysse, kartbord og en romslig salong. Nå har turen startet fra Son, fredag kveld kl 2345 la gutta ut på tur.

Les mer: "ny" seilbåt er på tur til Tananger

SS Makrellen

jun 24 2012

Fartøyets hovedformål

"Det er målsetning at SS Makrellen skal fremstå ovenfor publikum som et enestående eksempel på hvordan et eldre fartøy kan benyttes under opplæring avb barn og ungdom i å ferdes på sjøen på en sikker måte under alle forhold."

 

Les mer: SS Makrellen

Underkategorier

Makrellen

Antall artikler:
4

Motorbåt

Antall artikler:
1
1. Tananger Sjøspeidergruppe
Postboks 140  |  4098 Tananger  |  Org.nr.: 984 004 737  |  epost: post@1tanangersjo.no
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2015 1. Tananger Sjø - All Rights Reserved

Info

For påmelding til venteliste trykk her. Last ned infolapp her.

ss Makrellen -  AIS